|
Post by AstrosGM (Matt P) on Jul 17, 2023 11:26:48 GMT -5
Post players here.
|
|
|
Post by Cardinals GM (Ian) on Jul 17, 2023 13:33:56 GMT -5
Joey Loperfido OF HOU SB Alexander Albertus SS LAD SB Rayner Arias OF SFG SB Enmanuel Tejada SS NYY SB Julio Zayas C NYM SB Eduardo Quintero C LAD SB Hector Rodriguez 2B CIN SB Natanael Yuten OF BOS SB Yordanny Monegro SP BOS SB Chase Hampton SP NYY SB Yorfran Medina 1B LAD SB Santiago Suarez SP TB SB
|
|
|
Post by AstrosGM (Matt P) on Jul 17, 2023 14:11:39 GMT -5
P Noah Cameron KCR SB MI Chase Meidroth BOS SB CI Ignacio Alvarez ATL SB P Colton Gordon HOU SB P Royber Salinas OAK SB CI Luke Adams MIL SB MI Tsung-Che Cheng PIT SB P David Sandlin KCR SB MI Danny Serretti DET SB P Landen Roupp SFG SB OF Emaarion Boyd PHI SB MI Peyton Graham DET SB C Creed Willems BAL SB MI Loidel Chapelli DET SB OF Blake Dunn CIN SB OF TJ White WAS SB OF Wuilfredo Antunez CLE SB P Hayden Juenger TOR SB MI Pedro Ramirez CHC SB P Tekoah Roby TEX SB OF Shane Sasaki TBR SB P Ethan Small MIL SB P Porter Hodge CHC SB 2B/OF Chandler Simpson TBR SB OF Enmanual Terrero PIT SB MI Ryan Ritter COL SB OF Wilyer Abreu BOS SB MI Robert Moore MIL SB OF Victor Scott STL SB MI Frederick Bencosme BAL SB MI Lizandro Rodriguez KCR SB MI Felix Valerio MIL SB P Shane Drohan BOS SB P Patrick Monteverde MIA SB
|
|
|
Post by AstrosGM (Matt P) on Jul 17, 2023 14:25:26 GMT -5
OF Aaron Palensky NYY SB OF Ryan Cermak TBR SB C/CI Wes Clarke MIL SB P Dylan Ray ARZ SB MI Jesus Castillo PIT SB P Will Dion CLE SB MI Adrian Pinto TOR SB P Seth Johnson BAL SB CI Rainer Nunez TOR SB P Josh Stephan TEX SB P Wen Hui Pan PHI SB CI Johnfrank Salazar BOS SB MI Cutter Coffey BOS SB P Carson Ragsdale SFG SB OF Jake Fox CLE SB P Jorge Marcheco LAA SB
P Parker Messick CLE SB CI Graham Pauley SDP SB MI Juan Benjamin CLE SB MI Hogan Windish SEA SB MI Geraldo Quintero ATL SB OF Luis Castillo MIL SB MI/CI Dylan O'Rae MIL SB MI Adrian Placencia LAA SB P Nick Bitsko TBR SB MI Maick Collado CLE SB MI Marco Vargas MIA SB P Andres Silvera PIT SB P Omar Gonzalez NYY SB
|
|
|
Post by Cardinals GM (Ian) on Jul 17, 2023 15:36:41 GMT -5
Parker Messick was drafted to my team right before I came on. I have him on my team page but didn’t realize I never added him on Fantrax. Apologize for that inconvenience.
|
|
|
Post by AstrosGM (Matt P) on Jul 17, 2023 15:43:30 GMT -5
Resolved.
|
|
|
Post by AstrosGM (Matt P) on Jul 17, 2023 15:51:10 GMT -5
C Thayron Liranzo LAD SB CI Damiano Palmegiani TOR SB OF Luis Baez HOU SB P Justin Jarvis MIL SB MI Derek Bernard COL SB OF Yeremi Cabrera TEX SB OF Roni Cabrera KCR SB MI Jefferson Rojas CHC SB MI Jared Serna NYY SB P Jose Fleury HOU SB P Payton Martin LAD SB CI Austin Shenton TBR SB P Yilber Diaz ARZ SB OF John Cruz NYY SB P Santiago Suarez TBR SB OF Pablo Guerrero TEX SB P Christian Scott NYM SB P Alex Pham BAL SB P Tyler Stuart NYM SB
|
|
|
Post by Angels GM (Scott) on Jul 18, 2023 21:50:41 GMT -5
Tom Cosgrove SD P Jackson Wolf SD P Alek Jacob SD P Jacob Marsee SD OF Lamar King SD C Ryan Bergert SD P Isaiah Lowe SD P
|
|
|
Post by NY Mets (Stephen) on Jul 19, 2023 11:41:23 GMT -5
Jansel Luis MI/ARI Alex Speas RP/Tex Jhocsuanth Vargas C/TEX Josue Briceno C/DET Jesus Lopez C/TEX Marvin Alcantara MI/BOS Juan De La Cruz SP/MIA Dane Myers OF/1B/MIA
|
|
|
Post by Rockies GM (Dan) on Jul 19, 2023 18:59:01 GMT -5
Luis Lara OF/MIL Carlos F. Hernandez P/MIL BJ Murray 3B/CHC Jose Corniell P/TEX
|
|
|
Post by Rockies GM (Dan) on Jul 19, 2023 19:06:00 GMT -5
Kyle Hurt P/LAD Caden Dana P/LAA
|
|
|
Post by RoyalsGM (Mac) on Jul 19, 2023 21:45:02 GMT -5
Trey Cabbage, CI, LAA
|
|
|
Post by Reds GM (Michael) on Jul 19, 2023 23:22:57 GMT -5
Isaac Coffey SP BOS Carlos De La Cruz OF PHI Anthony Hall OF NYY Cory Lewis SP MIN Chris Newell OF LAD Abimelec Ortiz CI TEX Josh Stephan SP TEX
|
|
|
Post by NY Mets (Stephen) on Jul 20, 2023 9:23:31 GMT -5
Yaikel Mijares MI/CLE
|
|
|
Post by Brewers GM (Brad) on Jul 20, 2023 18:23:08 GMT -5
P Tyler Guilfoil HOU CI/MI Jonah Bride OAK 1B/OF Oliver Carrillo, SDP 2B/3B Davis Schneider, TOR 1B/OF Victor Bericoto, SFG 1B/OF Justice Bigbie, DET
|
|
|
Post by Giants GM (Sean) on Jul 20, 2023 19:35:42 GMT -5
Yordany monegro sp bos Victor bericoto of sf Caden Dana sp laa Santiago Suarez sp tb Zach showalter sp bal Jairo irate sp sd Henry lalane sp nyy Ignacio Alvarez Ss atl Dominc calzone of ari Jackson wolf sp sd Hayden birdsong sp sf Aiden Quintero sp tex Yoniel curet sp tb Cedric de grandpe sp at Keider montero sp det Michael Kennedy sp pit Eduardo Quintero c lad Emmanuel tejada Ss nyy Cristopher larez ss nym Julio zayas c nym Emmanuel Reyes sp kc Tyler owens sp atl Natanel yuten of bos Luis baez of hou (start of podcast) Jansel Luis mi Ari Jhonny severino mi mil Derrick Bernard mi col Gabriel lara of nyy Angel Cepeda if chc Jose Pirela of cle Alfredo alcantera mi cin
|
|
|
Post by Angels GM (Scott) on Jul 20, 2023 19:54:48 GMT -5
Yordany monegro sp bos Victor bericoto of sf Caden Dana sp laa Santiago Suarez sp tb Zach showalter sp bal Jairo irate sp sd Henry lalane sp nyy Ignacio Alvarez Ss atl Dominc calzone of ari Jackson wolf sp sd Hayden birdsong sp sf Aiden Quintero sp tex Yoniel curet sp tb Cedric de grandpe sp at Keider montero sp det Michael Kennedy sp pit Eduardo Quintero c lad Emmanuel tejada Ss nyy Cristopher larez ss nym Julio zayas c nym Emmanuel Reyes sp kc Tyler owens sp atl Natanel yuten of bos Luis baez of hou (start of podcast) Jansel Luis mi Ari Jhonny severino mi mil Derrick Bernard mi col Gabriel lara of nyy Angel Cepeda if chc Jose Pirela of cle Alfredo alcantera mi cin Dominic Canzone is definitely rostered already.
|
|
|
Post by Giants GM (Sean) on Jul 21, 2023 21:45:04 GMT -5
Jansel luis ari Luis baez hou Jeter Martinez sea Nataenl yuten bos Michael Kennedy pit Robert calaz col
|
|
|
Post by Brewers GM (Brad) on Jul 21, 2023 21:50:32 GMT -5
jansel Luis luis Baez . jeter Martinez . natanael Yukon. michael Kennedy robert Calais . Nominations ended last night.
|
|